cool birthday gifts for a 1 year old boy cricket themed gifts india martin brothers coupons the pc software connection store coupon code unique christmas gift ideas for best friend

  Poate intrați în spiritul sărbătorilor mai devreme,sau poate mai tarziu, cu siguranță mâncarea va rămâne sigur o componentă importantă a acestui sezon.

  Poate ca e bine să vă răsfățați de sărbători,mai ales ca fost un an ciudat dar nu e indicat să exagerați pentru ca s–ar putea sa existe o creștere fără rost în greutate, care va fii urmata de un nivelul de anxietate în anul care urmează.

noutati

Câteva metode care să vă satisfacă poftele, păstrându-vă în același timp starea de sănătate:

Gustările
 O gustare hrănitoare, echilibrată, vă poate ajuta să vă păstrați energia între mese și, de asemenea, să vă puteți controla foamea la ora mesei,permițându-vă să consumați mai puține alimente.

Hidratarea
 Apa este esențială pentru absorbția nutrienților. Trebuie să consumați suficientă apă astfel încât organismul să poată digera bine mâncarea, să asigure nutrienții necesari celulelor și să elimine substanțele pe care nu le dorește.Sistemul imunitar se bazează și el pe un organism bine hidratat

Proteinele și legumele trebuie sa fie prioritare

 Multe dintre felurile de mâncare de sărbători pot fi adesea bogate în calorii, dar cu puțini nutrienți și puține vitamine de care are nevoie organismul nostru. 

 O metodă de a rezista mâncatului nesănătos este aceea de a include mai multe proteine și legume la fiecare masă, reducând carbohidrații și grăsimile.Alimentele bogate în proteine, cum ar fi carnea roșie, carnea de pui, ouăle și legumele sunt sățioase și conțin și vitamina B, vitamina E, fier, zinc și magneziu. 

 Așadar, atunci când adăugați proteine și reduceți caloriile goale, beneficiați de nutrienții suplimentari de care are nevoie organismul. Pentru a include mai multe legume, săriți peste garniturile care pot conține și amidon și dublați porția de legume. Este o metodă simplă de a reduce caloriile, în timp ce surplusul de fibre vă va potoli foamea.

Dulciurile sa fie selective

 Dulciurile și bunătățile sunt inevitabile de sărbători, dar este important să fiți selectivi. Unii dintre noi consumăm mai multe porții de desert, mai ales că uneori avem poftă de dulce atunci când nivelul nostru de energie scade. Din păcate, multe dulciuri pot avea conținut foarte ridicat de calorii, ceea ce poate fi contraproductiv pentru menținerea unei greutăți sănătoase.

Nu trebuie să renunțați la ele în totalitate, ci să fiți selectivi. Încercați să vă limitați la porții mici din bunătățile speciale.

Mișcare obligatorie

 Mersul pe jos ajuta la digestie, și este un mod perfect de a ieși la aer. Această perioadă poate fi foarte frumoasă, așa ca ieșiți afară după mese. Mișcarea regulată are beneficii imense, inclusiv îmbunătățirea mobilității articulațiilor și contribuie la starea de bine.

 Păstrați–va în formă de sărbători. Nu uitați, cu cât renunțăm mai mult la obiceiurile alimentare nesănătoase,cu atât ne va fi mai ușor să le lăsăm deoparte și în anul urmator.