Despre echilibrul sau haosul dintre ele,despre tranziția de la mamica la muncă, vinovătie, frica, dar și proiectele care se nasc din întâlnirea celor două……… 

  De când am devenit mamă, am descoperit că nu poți găsi ușor echilibrul dintre muncă și rolul de mamica. Și uneori, între ele se înalță un munte de haos. E greu să alegi între una sau alta, dacă amândouă îți sunt,fie responsabilități, fie nevoi. Orice alegi vine cu o doză, mai mică sau mare, de vină, pe care trebuie să înveți să o diluezi. Vina e una dintre provocările cele mai mari. De unde vine sentimentul ăsta?

  Cum putem ajunge la un fel de echilibru și dacă există cu adevărat acest echilibru? Care sunt presiunile societății de acum?

noutati

CATEVA IDEEI CARE PE MINE M–AU AJUTAT

1.Încercați să luați întotdeauna micul dejun și cina împreună

2. Organizați-vă

3. Responsabilizează-l pe cel mIC

4. Găsește cea mai bună companie pentru copilul tău

5.Renunță la sentimentul de vină

 

  Esti mamă si trebuie sa fii prezentă și acasă, și în viata sociala, și în viața personală.Si e un gand care sigur te sperie si iti ridica o gramada de intrebari: Cand? Cum?…etc. Si iti spun ca totul ține de organizare și de renunțarea la sentimentul de vinovăție. Daca rămâi pe poziție, si esti pozitivă lucrurile vor decurge nesperat de bine. 

  Privește spre viitor cu încredere, nu cu teamă! Ești o mamă extraordinară!