Traim intr-o lume a vitezei si o stim cu totii. Stresul este primul pe lista factorilor care caracterizeaza stilul nostru de viata este. Dar ce nu cunoastem majoritatea este ca avem aliati pentru echilibrul si starea noastra de bine. 

 Din cauza stilului actual de viata, multora dintre noi le este greu sa includa in dieta zilnica alimentele care sa le furnizeze necesarul zilnic recomandat de vitamine si minerale. Mai mult decat atat, organismul nostru este constant „bombardat” de poluare, stres fizic si mental si de lipsa activitatii fizice. Vitaminele si mineralele joaca un rol important in cresterea si dezvoltarea normala a corpului, precum si asupra metabolismului. La fel si antioxidantii, care ajuta, totodata, si la reducerea efectelor nocive ale radicalilor liberi.

noutati

  Si poate ca esti deja mamica sau poate vrei sa devii,tot ce trebuie sa faci este sa te informezi si sa stii ca tu esti una si numai tu poti detine controlul ca toate sa mearga bine. Daca tu esti bine si familia ta va fii bine.Asa ca trebuie sa stii sis a tii cont ca ai nevoie de:

–Nutrienti perfect echilibrati perfect conceputi pentru o actiune sinergica, care sa ne puna la dispozitie o nutritie echilibrata, stare de bine si vitalitate in fiecare zi. 

–Amestec unic si echilibrat de vitamine – vitaminele actioneaza sinergic in corp, pentru a crea echilibru, armonie si pentru al protejeaza . Vitaminele A, C si E au proprietati antioxidante, iar complexul vitaminelor B, au rol important in metabolismul celular, in echilibru perfect cu ceilalti nutrienti.

–Minerale chelate –un amestec echilibrat al celor mai multe minerale: calciu, zinc, magneziu, crom, fier, cupru, mangan intr–o forma chelata asigura o mai buna absorbtie la nivel intracelular. Mai mult, mineralele chelate nu interactioneaza cu alimentele la nivelul tractului digestiv si au un grad ridicat de tolerabilitate, ceea ce inseamna ca nu afecteaza echilibrul pH-ului la nivel intestinal si nu cauzeaza iritabilitate.

–Microencapsularea – incapsularea moleculara folosita sa aiba la baza un procedeu patentat prin care nutrientii importanti si greu absorbabili sunt separati in molecule individuale, pentru o maxima absorbtie la nivel celular.

DICTIONAR:

Complexul AOS – amestec pentru suport celular avansat – combinatie sinergica de vitamine, minerale, aminoacizi si polizaharide din Aloe vera, special conceputa pentru a imbunatati utilizarea de catre organism a nutrientilor esentiali si a reduce efectele negative ale stresului oxidativ.

FVX20 – amestec brevetat de fructe si legume – 20 de fructe si legume supuse procesului de liofilizare (uscare prin inghetare), pentru a mentine in proportie de 100% toate substantele nutritive ale fiecareia. Se creeaza, astfel, o puternica sinergie cu ceilalti componenti individuali, fie ca sunt vitamine, minerale sau antioxidant